Üdvözlet Mindenkinek! 

Valamelyik nap beszéltem a Twickerz.com-ról, majd a TwickPoint-ok felhasználásáról!
Ma arról fogok szót ejteni, hogy én hogyan szándékozom kihasználni ezen oldal nyújtotta lehetőségeket! 

A hirdetésekről

Az oldalon többféle hirdetés található, melyek másként és másként fizetnek a kattintásért.

neomembership.free_1.png
Az oldalon:

- 10 db. Fixed advertisement
- 1-5 db. Mini
- 25-30 db. Micro
- 10 db. Sponsored advertisement 

található egy időben. Az Extended és a Regular hirdetések nagyon változó arányban jelennek meg, ezért nem kalkuláltam bele ezt a két fajtát. Érdemes naponta kétszer csekkolni az oldalt, sokszor tűnnek ugyanis fel új hirdetések! Volt olyan nap, amikor több, mint 100 hirdetésre tudtam kattintani!

A példában egy átlagos napot veszek figyelembe Extended és Regular hirdetések nélkül.

Ebben az esetben 75 hirdetésre kattintunk:

- 10 Fixed - 0,001 Dollár
- 5 Mini - 0,0025 Dollár
- 50 Micro - 0,005 Dollár
- 10 Sponsored - 0,01 Dollár

arányban.

0,0185 Dollárt keresünk meg egy nap, plusz 100 TwickPoint jár. Ne felejtsük el a TwickGrid játékot!
Mivel 1$~225 Forint, így egy nap alatt 4,2 Forintot kerestünk. (Ez egy hónapban 126 Forint. Egy évben pedig 1533 Forint) Hát, ez így nem hangzik túl soknak... 

Na, már most elsődleges célom TwickPointokból megvásárolni az első szintű tagságot (10000 TwickPoint), ez, ha minden nap 100 pontot szerünk 100 nap alatt van meg. Ez után így változik a hirdetések ára:

neomembership.lv1.png

Gyakorlatilag minden hirdetés értéke az ötszörösére nő! Így, ha ugyanannyi kattintható hirdetésed is lenne, ugyanilyen arányban (mert több hirdetés is meg fog jelenni, minimum két új fix), akkor egy nap alatt 21, egy hónap alatt 630, egy év alatt 7665 Forintot kereshetsz, amit bármikor lekérhetsz PayPal számládra! Gyakorlatilag minden befektetés nélkül, napi pár perccel. És ha szerencséd van és sikerül néhány ember meghívnod Twickerz.com-ra, akkor még több bevételre is sikerülhet szert tenned.

És a TwickGrid-játék lehetőségeid is megduplázódnak (25--->50), ami egyben azt is jelenti, hogy több TwickPointot is össze tudsz szedni! És akár nyerhetsz is! 

Tehát az első évem a Twickerz.com-on így néz ki (csak hirdetésekből szerzett bevétel alapján):

Az első 100 nap ingyenes tagsággal:

420 Forint bevétel, 10.000 TwickPoint ---> Tagság megvásárlása

A maradék 265 nap első szintű tagsággal:

5565 Forint, 33.125 TwickPoint (Összesen: 5985 Forint bevétel, 33.125 TwickPoint)

Összegzés: Én a legkisebbnek is örülök, nem hiszek az elképesztően magas jövedelmet ígérő online-munkáknak, mert mind az emberek hiszékenységére épít. Ez itt van, feketén-fehéren. Lassan, de biztosan, kitartóan ki tudsz építeni egy olyan tagságot, amivel könnyedén kereshetsz!

A Twickerz.com tökéletes arra, hogy kiegészítse a kereseted. Nem lehet vele egetrengetően sokat keresni, de ezek az oldalak nem is erre valók. De ki nem örülne egy kis bevételnek, ha már esténként úgyis a számítógép előtt ül...? Én igen!

Ha gondolod, a honlapra ITT regisztrálhatsz!

Üdvözlettel: PTC Critic

A bejegyzés trackback címe:

https://ptccritic.blog.hu/api/trackback/id/tr794882337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása