Üdv a Kedves olvasónak!

Egy előző blog-bejegyzésemben a twickerz.com működéséről és az ott fellelhető lehetőségekről írtam. Most egy kicsit közelebbről vizsgáljuk meg a TwickPoints opciót! Most kizárólag a pontokkal foglalkozom, hogy ne bonyolódjunk bele semmibe.

A megszerezhető pénzösszegekkel együtt automatikusan gyűlnek ingyenes TwickPoints tartalékaink is, melyet többféleképpen felhasználhatunk.

Ha beváltjuk őket, a pénz a "Rental" alapba kerül:

- Bérelhetünk Referralok (Rent Referrals)
- Vásárolhatunk Direct Referralokat (Buy Referrals)
- Vásárolhatunk Reklámlehetőségeket (Advertise on Twickerz.com)

A Buy/Rent Referral opció egy nagyon jó lehetőség arra, hogy alattunk dolgozó tagokat szerezzünk magunknak, így ugyanis nem kell a hitetlenkedők tömegén átvágnunk magunkat, akik elutasítóak az ehhez hasonló oldalakkal kapcsolatban, itt már meglévő, dolgozó twickerz.com tagok kerülnek alánk, akik egyébként nem Direct Referralok. Persze, ha egyedül szeretnél pénzt keresni, akkor nem szükséges tagokat vásárolnod vagy invitálnod.

Ha nem váltjuk be pontjainkat:

- Vásárolhatunk tagságot, egy évre. (Upgrade Account)

Az tagság "megvásárlása" megéri, ha van türelmed összeszedni a pontokat, ugyanis már az első szinten ötször(!) annyi bevételed van a hirdetésekből, mint ingyenes tagsággal. Persze, ha ingyenes tagságot szeretnél, maradhatsz ingyenes tag is.

Most pedig a számok:

Egy átlagos felhasználó naponta kb. 75 pontot tud összeszedni, mely a megnézett hirdetések és a TwickGrid játékon elhasznált lehetőségektől függ. 

Egy Rent Referral csomag, a legkisebb, 1$ - 5 referral; ez pontosan 5.000 pontba kerül. Ezt kb. 70 nap alatt tudod összeszedni.

Egy Buy Referral csomag, a legkisebb, 7$ - 5 referral; ez pontosan 35.000 pontba kerül. Ezt kb. 470 nap alatt tudod összeszedni.

Ezek a számítások ingyenes tagságra vonatkoznak és csak kizárólag a pontbevételekből való vásárlásra!

Ha a TwickPoint-okat a tagságod "szintlépésére" használod, akkor az első szintért 10.000 pontot kell fizetned (amúgy ez egy 10$ összegű vásárlás LENNE; tehát itt már 1000 pont = 1$). Ez után ötször annyi bevételed lesz a hirdetésekből, kétszer annyi TwickGrid-játéklehetőséged lesz; tehát sokkal több pontot fogsz kapni. Ez ~140 nap. ÉN hosszútávon gondolkozom, szóval nekem így teljesen megfelel.

Most jelen pillanatban erre gyűjtök, mert sokkal kevesebb ideig tart a szintlépés után pontokat (és persze pénzt) szerezni! De ez csak az én magánvéleményem, mindenki szíve-joga szerint használja fel ezt az amúgy INGYENES lehetőséget. Csak meg kell tanulnunk a legjobbat kihozni belőle...

A twickerz.com leírását a bevételekkel kapcsolatos bővebb leírással fogom folytatni!

A twickerz.com-ra itt regisztrálhatsz!

Üdvözlettel: PTC Critic

A bejegyzés trackback címe:

https://ptccritic.blog.hu/api/trackback/id/tr404881963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása