Üdv a Kedves olvasónak!

Amikor először hallottam az adf.ly-ról, rögtön leesett, hogy mi volt az a furcsa hirdetéses oldal, ami párszor ott volt, ha megnyitottam egy linket, de arra nem is gondoltam volna, hogy ez ennyire egyszerűen működik. A fiók létrehozójának nincs más dolga, mint kiválasztani, mit akar megosztani ismerőseivel (Pl.: e-mailben), fogja a linket és kimásolja az adf.ly oldalra (a http:// után kell beilleszteni), ahol a "Shrink!" opcióval megkapja annak hirdetéses változatát.

adfly.png

Aztán ezt a linket megosztva hátradőlhet és figyelheti, amint ismerősei újra és újra a linkre kattintva szerzik neki a bevételt. Ez senkiben nem okoz kárt, nem vírusos - egyszerűen ki kell várni 5 másodpercet, hogy továbbléphess. Nagyon ötletes megoldás, nem? Annak ellenére, hogy nem tesz kárt a felhasználókban a facebook.com-on nem lehet használni a linkeket, de az oldalak túlnyomó többségén nyugodtan lehet használni   őket. 

Két fajta hirdetési opció közül lehet választani (more options...):

- 5 másodpercet kell várnod, hogy megtekinthesd a linket (többet fizet); ez így néz ki:

Egy vicces kép

Egy kedves macskás videó

- Egy keret veszi körbe a honlap tartalmát, melyet bezárhatsz (kevesebbet fizet); ez így néz ki:

Még egy vicces kép...

Még egy macskás videó...

Összegzés: Most azt is lehet kérdezni, hogy mi ennek a hátulütője, de hát igazából semmi. Az adf.ly oldal már évek óta működik, megbízható. A kifizetési limit 5$ és PayPal számla szükséges hozzá. Talán nem két napig fog tartani, amíg összeszeded ezt az összeget, de amúgy nem is érnél el megosztásaiddal semennyit sem. Érdekes opció, hogy honlapodat, blogodat beépített adf.ly hirdetéssel bővítheted így tiszta hirdetés-bevételre tehetsz szert. Sajnos a magyar kattintások értéke jóval kevesebb, de így is többet ér, mint némely ázsiai országé. Ha színtisztán magyar kattintásokból akarnánk elérni a kifizetési limitet 10.000 klick-re lenne szükségünk, ami 10-szer több, mintha csak USA-beli látogatóink lennének! Szerencsére az Internet minden segítséget megad ahhoz, hogy máshonnan is érkezzenek kattintások.

Legyél kreatív! Nem csak közösségi oldalakon oszthatod meg linkjeidet! Használd adf.ly-os linkjeidet fórumokon az aláírásodban vagy e-mail-ekben, bárhol! Próbálkozz külföldi fórumokon is, mert a külföldről, főleg az USA-ból érkezett kattintások többet érnek! Sok sikert!

Az oldalra ITT regisztrálhatsz!

Üdvözlettel: PTC Critic

A bejegyzés trackback címe:

https://ptccritic.blog.hu/api/trackback/id/tr24881811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xenosz 2013.02.06. 11:49:13

Én vitatkoznék veled : Engem roppantmód idegesít,ha egy link,egy kép stb megtekintése előtt még plusz megvárakoztat az adfly ,ami nem 5 mp,mert betöltéssel kattintással ,újrabetöltéssel együtt ez jóval több időmet vesztegeti el a semmire,csak azért,mert valaki pénzt akar keresni azzal,hogy rabolja az időmet. És ha ezt az ismerőseimmel ,barátaimmal teszem az szimplán tuskóság.
A másik,hogy ez az adfly kiveri a keretet a PTC oldalak hirdetésnézegetőjében,így aztán indíthatok egy másikat,és jóvá sem lesz írva.
süti beállítások módosítása