Üdv a Kedves olvasónak!

Ma az egyik kedvenc online pénzszerzési oldalamat, a Neobux.com-ot fogom bemutatni, mely nem csak hirdetés-kattintós lehetőségeket kínál, hanem más alternatívákkal is segíti a pénzszerzést! Az oldal négy és fél éves, rengeteg tagja van és szupermegbízható. Én csak ajánlani tudom. Ha gondolod itt regisztrálhatsz, vagy olvass tovább a részletekért!

Az oldalon több lehetőséged van pénz és egyebek gyűjtésére.

- Hirdetések megtekintése (View Advertisements)

- AdPrize játék

- NeoPoint felajánlások teljesítése (NeoPoint offers)

- NeoCoin felajánlások teljesítése (NeoCoin offers)

- Mini-Munkák végzése (Mini Job offers)

Szerintem mindegyikre fogok szentelni egy külön posztot, most csak a hirdetésekről és a hozzájuk kapcsolódó játékról ejtek szót.

Neobux hirdetések:

A NeoBux.com-on többféle hirdetésre lehet kattintani, ezek pedig:

neobux.png

A két fix hirdetésből van a legtöbb a Micro Exposure mellett. Ezt a három fajtát lehet leginkább megtalálni, de azért lehet találkozni a másik három jobban fizető hirdetés típussal is. Ez a táblázat Standard, tehát ingyenes tagságra vonatkozik. Átlagban nagyjából negyven hirdetésre lehet kattintani, legalábbis ez az én átlagom, de természetesen ennél több lehetőséged is van.

Tipp: NeoBux.com-nak van egy saját beépülő bővítménye, melyet letölthetsz a böngésződbe és ha egy új hirdetés jelenik meg akkor az általad beállított hangot játssza le! Így egy hirdetés sem kerülheti el a figyelmed! 

Ezt a Neobux.com alján tudod letölteni, AdAlert néven. Kiválasztod a böngésződ és már működik is! Egyes böngészőket lehet, hogy újra kell indítani. A Chrome-ot nem kellett.

Az AdPrize-ról:

Minden egyes hirdetés után kapsz három AdPrize lehetőséget, melyeket a "View Advertisements" fül alatt találsz és leginkább egy zöld gombra emlékeztet. Megjelenik rajta az is, hogy hány lehetőséged van nyerni.

tambahan kesempatan adprize.jpg

Miután rákattintottál megnyit egy új hirdetési ablakot és öt másodperc után kiírja, hogy nyertél-e. Ha igen megjelenik egy kis ajándékcsomag, mellette, hogy mit is rejt az ajándék:

prize.jpg

Ha ezt látod, akkor bizony nagyon szerencsés vagy. Én eddig csak NeoPoint-okat nyertem, de nem csüggedek!

A díjak minden nap ugyanazok:

NeoPoint nyeremények:

  • 2000 x 10 NeoPoint
  • 200 x 100 NeoPoint 
  • 15 x 1000 NeoPoint 
  • 1 x 10000 NeoPoint 

Pénznyeremények:

  • 600 x 0.25$ 
  • 300 x 0.50$ 
  • 150 x 1.00$ 
  • 100 x 2.00$ 
  • 30 x 5.00$ 
  • 20 x 10.00$
  • 6 x 25.00$
  • 3 x 50.00$

És tagság:

  • 12 x Golden Membership

Szóval nagyon is megéri játszani!

Az oldalon kétféle "bónusz-pontot" lehet gyűjtögetni, ezek a NeoPoint-ok és NeoCoin-ok.

NEOPOINTOK

A NeoPointokat a NeoBux.com-on hirdetésekre kattintva szerezhetsz, illetve nyerhetsz az AdPrize játék keretein belül!  Az oldalon találsz még NeoCoin Offer-eket, de ezekért fizetni kéne, ezért nem ajánlom őket!

A NeoPointok lényege, hogy az oldalon belül tudsz velük vásárolni; mégpedig Referral-okat tudsz megújítani, illetve Golden Membershipet is ki tudod váltani!

Egy Rented Referral megújításához egy hónapra kb. 250 pontot kell költened.

A Golden Membership 30.000 pontba kerül.

Sajnos ezek a pontok nagyon lassan gyűlnek, de végül is megéri nem elkölteni őket Referralokra, ha sokáig akarsz tagja lenni az oldalnak, akkor egy idő után egyszerűen kiváltod a Golden Membershipet INGYEN, gyakorlatilag, és utána már jóval több bevételed lesz a NeoBux.com-on! Mire összegyűlik legalább ki tudsz alakítani egy megfelelő Referral kört, legyen az Rented vagy Direct.

NEOCOINOK

Amíg gyűlnek a NeoPointok, addig több figyelmet lehet fordítani a NeoCoinok-ra! Az Offers fül alatt találhatsz olyan ajánlatokat, túlnyomó részt ingyeneseket, melyekkel NeoCoinokat gyűjthetsz.

A NeoCoin-ok gyakorlatilag olyan bónusz-pontok, amiket konkrétan közvetlenül pénzzé alakíthatsz át! Ha elérted az 5000 pontot ezt rögtön meg is teheted! Egyébként minél több pontot gyűjtesz össze, annál többet érnek!

Ha 5000 pontot váltasz be 5 dollárt kapsz. Viszont, ha tegyük fel 10.000 pontot váltasz be, akkor 11 dollár fog az egyenlegedhez hozzáíródni és így tovább. Mindazonáltal nehéz elérni ezt az összeget, de most, hogy videók megtekintéséért is jár Coin, napi szinten, egyszerűbbé válhat a dolog.

Ha kedved támadt ITT regisztrálhatsz!

Üdvözlettel: PTC Critic

A bejegyzés trackback címe:

https://ptccritic.blog.hu/api/trackback/id/tr914882489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

siskalaszlo · http://vulgarian.blog.hu 2013.04.16. 13:32:19

ez az egy ptc-s cég amit használok, Többet kipróbáltam már, de már csak ezt használom.
süti beállítások módosítása