A PayPal használatáról

2013.02.03. 17:52

Üdv Mindenkinek!

Sokan panaszkodnak, hogy nehézségeik akadtak a PayPal használatával kapcsolatban, remélem tudok egy kis segítséget nyújtani.

Biztonság

Akik amiatt aggódnak, hogy a PayPal nem lenne biztonságos azokat nagyon sajnálom, ugyanis szerintem sokkal biztonságosabb a sima e-mail címet megadni, mint egy komplett kártyaszám-név-bank kombót!

Egyedül arra kell ügyelnetek, hogy az e-mail-cím és a jelszó, ami a PayPal-hoz tartozik ne kerüljön más kezébe. Az e-mail címre érkezett leveleket vizsgáld meg mielőtt válaszolsz rájuk, hogy tényleg a PayPal küldte-e, mert lehet, hogy adathalászat áldozatává leszel, ha nem vagy elég körültekintő! Ha nem elégséges az angoltudásod mindenképp kérdezz meg valakit, akinek jobb a nyelvtudása, hogy pontosan mit is tartalmaz a gyanús e-mail. Természetesen a PayPal is küldhet neked e-mail, de azért jobb felkészülni!

Ezek általában látszólag a PayPaltól érkeztek, de csak külsőségekben azonos egy igazi PayPal-os levéllel. 

 

Regisztráció menete

Először is meg kell nyitnod a PayPal oldalát!

Rákattintasz a "Sign Up Now!" feliratra!

Kiválasztod az országot/nyelvet, majd rákattintasz a "PayPal for You" fül alatt a "Get Started" gombra!

Itt kitöltöd értelemszerűen

A bejegyzés trackback címe:

https://ptccritic.blog.hu/api/trackback/id/tr994882564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

siskalaszlo · http://vulgarian.blog.hu 2013.04.16. 13:30:46

régóta használom a Paypalt. Teljesen biztonságos!
süti beállítások módosítása