Üdv mindenkinek!

Ma egy remek site-ot szeretnék bemutatni, a ClixSense nevű oldalt, mely a hirdetések mellett napi bónusszal is segíti pénzünk gyarapodását.
Az oldal évek óta - majdnem 5 éve - működik, fórummal. Ez a NeoBux mellet az egyik legősibb PTC-site a neten és töretlen népszerűségnek örvend. Az oldalon PayPal-ra is kérheted a pénzed, ami nagy előny. A kifizetés 8 dollártól kérhető, melyet, ha feladatokat is hajtasz végre hamar elérhető.

Fizetési bizonylat:

1. kifizetés

Nos, az oldalon napi szinten kb. 30-50 centet lehet elérni kb. fél óra befektetéssel.

Tipp: nem minden nap vannak feladatok. Érdemes estefelé szétnézni, akkor mintha több feladat lenne.

Természetesen ha csak a hirdetésekre kattintasz, akkor ez csak napi 1-2 percre redukálódik.

Miért érdemes több időt tölteni az oldalon?

Ha legalább 10 CrowdFlower feladatot megcsinálsz naponta, akkor 5% bónuszt kapsz az egész napos bevételeidből. Egy feladat kb. 1-3 percig tart! Angoltudás szükségeltetik ezekhez, de nem annyira vészes; egy-két feladat után bele lehet jönni, mivel elég repetitívek.

clixense_bonus.png

Tipp: a napi bónusz eléréséhez még játszanod kell a ClixGriden, amivel 10 centtől akár 5 dollárt is nyerhetsz; illetve meg kell látogatnod a fórumot. Én is nyertem már párszor 10-10 centeket, tehát megéri játszani:

10 cent_clixsense.png

10 feladat pedig minimum 20 centet jelent, de vannak sokkal értékesebb feladatok is; van, amivel akár 10 centet is elérhetsz feladatonként, de a 3-5 cent körüliek vannak többségben.

Ha feladatokat hajtasz végre mindenképp sokkal egyszerűbb kivenni a pénzed.

Nekem így áll össze az összes bevételem:

clixense_account.png

Tehát látszik, hogy a bevételek többsége feladatokból jött össze. Természetesen ezek nem kötelezőek.

A feladatokkal végrehajtásával kapcsolatban van egy verseny is, havi szinten; ezzel is lehet bónusz összeget elérni, de ehhez töménytelen CrowdFlower taskot kellene megcsinálni, kb. napi ötvenet, ha nem többet az első helyhez. Ettől függetlenül érdemes próbálkozni kisebb nyereményekért.

Konklúzió

Én mindenképp ajánlanám ezt az oldalt mindenkinek, aki szeretne pénzt elérni az interneten, akár csinálsz feladatokat vagy sem.

ClixSense-re ITT regisztrálhatsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://ptccritic.blog.hu/api/trackback/id/tr64997851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

siskalaszlo · http://vulgarian.blog.hu 2013.05.29. 06:30:34

hát én csak a magyar nyelvű kaszinósat tudom megcsinálni XD
süti beállítások módosítása