twickerz.com - Bemutatás

2012.11.01. 09:00

Üdv Mindenkinek.

Az első honlap, melyet szeretnék górcső alá venni a twickerz.com.

Előre is leszögezem: az oldal MŰKÖDIK, MEGBÍZHATÓ! Az oldal másfél éves és azóta töretlenül működik. A minimális kifizetés 0.1$, szerintem ezt mindenki könnyedén el tudja érni. Ezután már csak egy PayPal számlára van szükséged.

Fizetéseim:

1. payment proof

2. payment proof

3. payment proof

Aki kíváncsi nyugodtan olvasson tovább. Leírom az oldal fontosabb részeit és működésüket.

A munka menete:

Gyakorlatilag regisztráció után rögtön belekezdhetünk az "Earn Money" fül alatt. Több opcióból választhatunk:

Paid To Click: Ugye ez maga lenne az oldal lényege, itt kattinthatunk ugyanis hirdetésekre. A kisebb hirdetések naponta többször frissülnek. Mindegyik hirdetést 3-5-10 másodpercig kell megnyitni (amíg végigér a zöld csík), majd a felső sávban kiválasztani a megfelelő képet. Ezután automatikusan hozzáíródik a számlánkhoz a megszerzett pénzösszeg és pontmennyiség. Az összegek nem túl nagyok, de idővel könnyedén össze lehet szedni egy kisebb összeget, amit már megéri kikérni. A twickerz-fejléc működés közben:

Twickerzload.jpg

 

Twickgrid: Ez gyakorlatilag egy játék az oldalon belül. Ingyenes regisztrációval 25 lehetőséged van, hogy nyerj egy 0.10-5.00 dollárig terjedő összeget. A játék menete: egy kép fel van osztva négyzetekre, kiválasztjuk a nekünk tetsző négyzetet és kattintunk. Megnyílik egy új ablak és láthatjuk, hogy nyertünk-e. Ugyan nekem még nem sikerült nyerni, de minden egyes megnyitott lehetőségért egy ajándék pontot kapsz, ha másért nem ezért megéri játszani, mert ezeket a pontokat átkonvertálhatod  az oldalon, ha eleget gyűjtöttél. 

Paid to Sign Up: Ez egy másik lehetőség pénz szerzésére. Itt olyan oldalak listáját láthatod, ahová, ha feliratkozol és aktív vagy pár napig (ez mindig le van írva hány napot várnak el), akkor egy bizonyos pénzösszeget írnak jóvá a számládon. Ez az oldalak nagy többségben hasonló, online munka-honlapok. Én nem ajánlanám ezt az opciót, mert gyakorlatilag azért fizetnek, hogy akik erre jelentkeznek alájuk dolgozzanak, tehát sokkal több hasznuk van, mint amennyit a feliratkozó nyer. Plusz utána nem szívesen hagyod azt az oldalt, ha már belekezdtél...

Promote Twickerz: A fül alatt lehetőséged nyílik megtalálni a linket, melyen keresztül, ha regisztrálnak, akkor te kapsz valamennyi részesedést. Ez minden ilyen oldalnál megtalálható.

Ezek a pénzszerző lehetőségek az oldalon. 

Érdemes megemlíteni a Referral programot is! Ha nincsenek meghívott embereid (Direct Referral) és nem akarsz másokat zaklatni ilyen oldalakkal (magamból indulok ki), akkor van lehetőséged Rented Referralok szerzésére. Ezek olyan tagok, akik meghívó nélkül regisztráltak az oldalra, így kívül esnek az oldal vérkeringésén. Gyakorlatilag ezeket a levegőben lógó tagokat tudod magad alá toborozni 5 tagot, 1.00$-ért. Természetesen nem feltétlenül kell fizetned értük, ha megfelelő mennyiségű pontot gyűjtöttél össze (Twixgrid!) akkor a pontokat átváltva tudod őket "bérelni". Ezekre a lehetőségekre később egy másik blog-bejegyzésben bővebben ki fogok térni.

Megjegyezném, hogy az oldalon található Fórum. Ez mindig csak jót jelenthet. Ez volt az első dolog, amit észrevettem a nem valós online oldalakon - nincs fórum, szóval erre érdemes odafigyelni!

ÖSSZEGZÉS:

A twickerz.com egy jól működő, megbízható oldal, sok taggal és rengeteg lehetőséggel.
Nem igényel sok időt, napi egyszer-kétszer elég végigmenni a hirdetéseken.
És természetesen lehet vele keresni, de mindenképpen hosszútávra tervezz vele!
Tökéletes kiegészítés, ha más online oldalakkal is foglalkozol.

Itt regisztrálhatsz! Mindenkinek bátran ajánlom.

Üdözlettel: PTC Critic

A bejegyzés trackback címe:

https://ptccritic.blog.hu/api/trackback/id/tr264876835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása