Üdv mindenkinek!

Most egy oldalt vizsgálok meg, mely meglepően hamar a szívembe lopta magát. Cash'n'Hits-en három nap alatt sikerült az első kifizetésemet (és érkezik a második...) elérni! Úgy, hogy a nagy része passzív bevétel volt! Bocsánat az idétlen címért, de mindjárt megláthatjátok miért is passzol igazán az oldal szellemiségéhez!

Fizetési bizonylat:

1. kifizetés

A PTC-k Caesar-ja

Az oldalon sokféleképpen lehet pénzt elérni. Az Earn Money fül alatt ezt láthatjuk:

cashnhits_menü.png

PTC ads: itt hirdetésekre kell kattintani.

Tipp: a YouTube-os hirdetéseknél, mielőtt bezárnád a videó-ablakot várj egy 10-15 másodpercet! Így biztosan megkapod a kreditet.

AutoSurf: ez egy igen furcsa opció. Napi szintem 230-250 AutoSurf hirdetés van az oldalon, amivel semmit nem kell kezdened, csak elindítod, hogy fusson a háttérben. Ezzel kb. 3,5 centet érhetsz el minden nap!

Tipp: ha zavarnak a hangok (az AutoSurf hirdetések nagy többsége videó), akkor egyszerűen kikapcsolhatod a hangot. Úgy vettem észre, hogy az AutoSurf Windows 7 alatt fut a legjobban, FireFox vagy Chrome böngészővel.

Video Ads: itt nagyritkán szoktak fizetett videók lenni.

FB ads: igen, jól gondoljátok ezek FaceBook hirdetéseket takarnak! Gyakorlatilag azért fizetnek, hogy "Lájkolj" egy adott oldalt! Napi szintem maximum 3 oldalt "Lájkolhatsz" ha standard (ingyenes) tag vagy.

Tipp: legalább 20 barátodnak kell lennie a Facebook oldaladon és nyitott profillal (mindenki láthatja mit osztasz meg stb.) kell rendelkezned! Ha nem rendelkezel ezekkel a kritériumokkal inkább ne kezdj bele a "Lájkolásba", mert kitilthatnak Cash'n'Hits-ről!

Complete Offers: itt nagyon sok bevétellel járó Paid to Sign Up ajánlatokat találsz! Érdemes őket néha végigböngészni, hátha akad olyan, amire van időd!

ClickExchange: itt ingyenes hirdetéseket böngészhetsz és adhatsz fel. Kb. 10 hirdetésenként megjelenik egy bónusz-oldal, ahol kisebb pénznyereményeket és hirdető-pontokat szerezhetsz!

Paid To Promote: megérkeztünk az oldal legbizarrabb bevételi forrásához, mellyel szinte többet értem el, mint az összes többivel együttvéve! Megosztva a referral linkedet ugyanis passzív pénz-bevételre tehetsz szert és nem is kevésre! Csak tudni kell hol megosztani az oldalt. A legtöbb PTC site-on nem lehet ugyan megosztani, csak ha hirdetést adsz fel, de vannak olyan eleve ingyenes Traffic Exchange oldalak, ahol ezt egyszerűen megduplázhatod a bevételed! Nem kell szükségszerűen fizetett hirdetést feladni ezért. 

Azért sikeresebb ez a fajta Paid to Promote a többi oldalhoz képest, mert egy IP-címről több megsoztott Cash'n'Hits oldalt is meg lehet tekinteni! Így garantált a bevétel!

Hogyan hozd ki a legtöbbet a Paid to Promote-ból?

Az én tippem a bevétel maximalizására az ingyenes Traffic Exchange oldal, az EasyHits4You.com. Ez az oldal is kiváló és megbízható. Én így szoktam megosztani a linkjeimet, a blogot és minden mást.  Működése egyszerű: szörfölsz az oldalon belül, 20-15 másodpercig megtekinted mások oldalait (nem feltétlenül kell nézni, nekem az egyik fülön mindig meg van nyitva és néha rápillanatok) és minden egyes megtekintett oldalért kapsz Te is egy megtekintést a Te oldaladra/oldalaidra. Ennyire egyszerű! Minden 1000 "leszörfölt" oldal után kapsz 30 centet pluszba, egyébként. Tehát gyakorlatilag még ők fizetnek  látogatókért az oldaladra/oldalaidra.

Mivel ez így egy kicsit talán kusza: az EasyHits4You-ról itt olvashatsz bővebben.

Persze más, ehhez hasonló oldalakat is használhatsz, illetve megoszthatod a linked szinte bárhol! Tehát így passzol az idétlen cím az oldalhoz...

Most az én arányom így néz ki:

cashnhits_ptp.pngcashnhits_ptp2.png

Konklúzió


Az oldalon könnyűszerrel lehet centeket elérni, akár napi 15-20 centet is köszönhetően az AutoSurf és Paid to Promote opcióknak, melyek passzívan közreműködnek a bevételeidhez! Mindenképpen ajánlom mivel passzívan is érhetsz el bevételeket - még akkor is ha nem vagy bejelentkezve! Így nem sokat emészt fel a drága idődből, mégis hozzájárul a napi betevőhöz.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://ptccritic.blog.hu/api/trackback/id/tr474997930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása