Üdv mindenkinek!

Ezúttal egy olyan oldalt szeretnék bemutatni, ahol ingyenesen adhatsz fel hirdetést és a látogatók száma attól függ mennyire vagy aktív a honlapon! Mindemellett minden 1000 meglátogatott oldal után 30 centet kapsz. Még nem értem el a minimális kikérhető összeget, ami 3 dollár, de amint megvan megosztom a bizonylatot!

De nézzük meg közelebbről!

Fordított szisztéma

Az oldal lényege az, hogy kedvenc oldalaidat, blogodat, videódat, linkjeidet, szóval ami csak neked tetszik megoszthatod! Rögtön ez az első dolog amit meg is kell tenned, hogy krediteket gyűjts. Bal oldalon a "My Sites" felirat alatt tudod megnézni beállítani az oldalaidat, szétosztani a krediteket.

Tipp: ha azt akarod, hogy csak magyar látogatóid legyenek kizárólag van rá lehetőséged az Advanced Options segítségével!

Az oldalak között szörfözést az oldalon erre a gombra kattinva teheted meg:

eh4y_surf.pngAzért ezt ajánlom, mert így 1:1 arányban történik a szörfözés. Így egy oldal meglátogatásáért egy látogatót kapsz.

Miért előnyösebb így hirdetni?

Gyakorlatilag ez garantált látogatásokat jelent az oldalaidra, nem siklanak el a hirdetéseid felett. Ráadásul te is belebotolhatsz valami jó ajánlatba.

Minden nap kb. 300 oldalt látogathatsz meg, így ha minden nap leszörfölöd ezt a mennyiséget nem csak napi 300 garantált látogatód lesz napi szinten, hanem kb. egy hónap után ki is kérheted a 3 dollárodat!

PTP szimbiózis

Én leginkább olyan site-ok linkjeit szoktam megosztani, melyek ezek meglátogatásáért fizetnek nekem. A kedvencem ezek közül a Cash'n'Hits; erre szoktam a legtöbb kreditet helyezni!

Az oldalra itt regisztrálhatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ptccritic.blog.hu/api/trackback/id/tr854998243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása