Üdv mindenkinek!

Ma egy igen komoly bevételi lehetőséggel operáló oldalt szeretnék bemutatni. A Global Action Cash- t nemrég fedeztem fel - pontosan november 17-én regisztráltam - és már több, mint 20$ bevételre tettem szert.
Úgy, hogy egyetlen referralom van!

1. kifizetés - payment proof

Hogy miért vagyok ennyire sikeres ezen az oldalon? Vizsgáljuk meg!

Az érem két oldala

Miért van az, hogy az internetes munkákkal nem lehet annyit keresni? Mert legtöbb esetben arra építenek, hogy minél több embert építs be magad alá. És ez ebben a világban, ahol mindenki bizalmatlan már szinte lehetetlen.
Több oldal, például a Neobux.com erre az eshetőségre építette ki azt a lehetőségét, hogy tudjuk bérelni embereket jutányos áron.

Hogyan oldja ezt meg a Global Action Cash?

Egészen innovatív módon. Kétféle ingyenes tagságot biztosít: magányos harcosoknak - mint én - és csapatépítőknek. Hogy ez a rendszer eddig miért nem terjedt el?

Fekete vagy fehér

Szóval az oldalon két lehetséges irány van, amerre elindulhatsz. O és R tagság.

A bevételeidtől függően emelkedő EIC-pontokból (minden egyes centért kapsz egyet) tudod kiváltani a tagságod. Az első szint, a Copper tagság 500 EIC pontból, tehát 5$ után váltható ki. Nekem kb. 3 nap alatt sikerült elérnem.

A két irány két lehetőséget takar. Vagy Offerekért (feladatok) vagy Referralokért (az utánunk belépett emberkék) kapott bónusz növekedése fog változni az útirány választása után. Az tagságok közti különbségek első szinten:

gac_membership.png

Tipp: Az oldalon magasabb R tagság esetében a tizedik szintig részesülsz a meghívottjaid bevételében.

Tehát az Offerek ágon felhozott tagsággal akár egyedül is többet érhetsz el! Természetesen, ha meg szeretnéd magad gondolni, akkor a következő szinten már átléphetsz a másik ágba. Tegyük fel, hogy az elején még nincsenek meghívottjaid, de később már sikerül szert tenned tagokra. Akkor már jobban meg fogja érni átállni az R-tagságra, amivel ingyen referralokat is kaphatsz! És kapsz is. 
A következő szintre lépve tudod kérni tagságod ágazatának átállítását. 


Miből lesz a bevétel?

Az oldalon több lehetőség is akad a pénzkeresésre, melyre a legalkalmasabb az Offerwall, de haladjuk sorban!

Így néz ki az Offers menüpont:

gac_offers.png

Természetesen megtalálhatóak az oldalon hirdetések (Paid to Click Offers) is, napi 10-15 hirdetésre tudsz kattintani. Érdemes rájuk kattintani napi szinten, mert minden héten egy verseny segíti a szorgalmas kattintók gyarapodását.
A tíz legaktívabb kattintó megkapja a hirdetésekből befolyt pénzösszeg 2-50%-át.

Itt is megtalálhatóak a PTSU hirdetések (Paid to Signup Offers), melyek könnyen teljesíthetőek és jó pár ponttal és centtel gyarapítják számlánkat.

De az igazi bevételi forrás az OFFERWALL (The OfferWalls Page) (nekem legalábbis, mert én offer ágon haladok). Több lehetőséged is van válogatni az itt található offerek közül:

gac_offerwall.png

Mindegyik gomb másik offerwallra vezet, ahol lehetőséged van pontokat szerezni. Egy pont=egy cent, melyet a Rewards ---> Cash and Point Converter fül alatt tudsz beváltani! Most nem írom le mindegyiket, ugyanis van, amelyik Magyarországon, legalábbis az én régiómban nem ajánl föl lehetőségeket (másoknak meg igen), szóval ez országokon belül is változik. Szóval csak az általam leginkább használt offerwall-okat fogom bemutatni!

SuperRewards:  Itt néha szoktam találni olyan ajánlatokat, amik akár 50-80 Centet is érhetnek! Facebook oldal Like-ok, játékok letöltése, játékokra regisztrálás és ehhez hasonlók. Volt, hogy nem kaptam meg a pontokat ugyan, de írtam az oldalnak és szinte rögtön hozzáfértem a pontokhoz és be is váltottam rögtön centekre.

Crowdflower: Itt szinte bármennyi "task"-ot végre tudsz hajtani, egy oldal kitöltése 1-2 percet vesz igénybe. A legtöbbhöz kell valamennyi angoltudás, de pár feladat alatt bele tud mindenki jönni!
Viszont vannak olyan feladatok, amihez nemigen kell semmiféle nyelvtudás, ilyen az a feladat, ahol felnőtt tartalmakat tartalmazó képeket kell kiszűrni. Ha valamilyen fordító segítségével az instrukciókat magyarra fordítod, akkor könnyen megértheted mit várnak el tőled. Néha néha -hajnalonként- magyar nyelvű feladatok is vannak, általában 6 pontért (centért).
Ezen az offerwall-on naponta legalább 10-50 feladatot legalább meg szoktam csinálni, így biztosan részt veszek a napi Jackpot sorsoláson. 

Virool: itt videók megtekintésért kapjuk centjeinket. Nem szükséges végignézni az egész videót, csak 30 másodpercet. Napi 10-et biztosan el lehet csípni, így 5 Centet kereshetsz velük!

Tipp: minden 50. feladat befejezése után 5 Centet kapunk. Ez a mérföldkő bónusz!

Mindenkinek ajánlom, hogy maga fedezze fel az offerwall-okat, kinek mi áll rendelkezésére!

Kár, hogy Magyarországon és környékén nem érhető el annyi feladat, mint a nyugat-európai országokban, de így is sokkal jobb az arány, mint mint más oldalakon.

Let the game begin!

Nagyon fontos téma az oldallal kapcsolatban a különböző játékok megléte. A versenyek, jackpotok, játékok nagyon megdobhatják a bevételt. És persze sokkal nagyobb kedvvel dolgozik az ember.
Volt olyan nap, amikor a heti és napi Jackpot egy darabját is elvittem Global Action Cash-en! Ez még december elején volt; kikerestem a dollár kimutatásomban:

gac_jackpot_1.png

A képen látható még a "nagy mérföldkő bónusz" is, melyet nagyobb feladatok után kaphat az emberfia. Ezenkívül még pontjaidat is megtekintheted külön kimutatásban, ez csak a dollárjaimat mutatja.

És nemcsak ezzel biztatják a kattintókat. Nézzük milyen lehetőségek állnak az ember számára!

Activity bonus: Minden fél órában, ha aktívak vagyunk az oldalon kapunk 0,001$-t. Ahogy látszik a képen én igen aktív voltam. 

Promo Codes: a Chat ablakban, (ahol bármikor szóba elegyedhetsz bárkivel) az adminok egyike, vagy az oldal tulajdonosa(!) néha promo kóddal lepi meg a tagokat ezek a kódok általában 3-10 Cent értékűek és öten vagy tízen tudják felhasználni.

Ha már adminok. Az oldalon a "főnökök" segítőkészek, kedvesek és őszinték. Bármikor kérdezhetsz tőlük bármit.

Az oldal tulajdonosa is fel szokott néha tűnni, kedvesen és megértően reagálva minden kérdésre.

Contests: Gyakorlatilag az oldalon zajló összes tevékenységre kitaláltak valamilyen versenyt. Most én például esélyes vagyok az Offer Contest-en, valószínűleg második helyen fogok befutni és ezzel 7,5$ boldog tulajdonosa leszek, bár még bármi történhet. A fődíj egyébként 12,5$ és ez havonta lezajló verseny.

Jackpot: naponta, hetente, havonta és évente sorsolják ki a díjakat, melyek pár centtől egészen több dollárig terjedhetnek. Az éve fődíj most kb. 80$ körül van.

Szóval összefoglalva: ez egy oldal, ahol relatíve nagyon sokat lehet elérni. Volt olyan napom, amikor 3,5$-t, de nagy átlagban így is naponta 2,5$-t biztosan elérek. De ehhez aktívnak kell lenni és dolgozni kell az eredményeken! Én általában egy-két órát fektetek be naponta, mivel ez a fő oldalam, mióta a NeoBux-om már teljesen önellátó és magától termeli a profitot.

Tipp: nagyon komolyan veszik a csalókat, soha ne regisztrálj több ember helyett, mert kitiltanak az oldalról! Ezenkívül NE használj proxy-t. Ajánlom az oldalhoz a Chrome böngésző használatát, Operával problémáim voltak!

A kikérés 2,5$-tól lehetséges Payza-ra vagy esetleg Amazon Gift Card formájában is kérheted!

Ha szeretnél velem együtt dolgozni, ITT vagy ITT regisztrálhatsz az oldalra!

A bejegyzés trackback címe:

https://ptccritic.blog.hu/api/trackback/id/tr164971578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása